DAZED: Esencia čistej prírody

Predstavujeme vám našu revolučnú novú produktovú radu DASED, ktorá je doslova čistou silou prírody, prinášajúcou maximálnu relaxáciu, psychické uvoľnenie a pre niektorých dokonca euforický efekt. Táto esencia prírody je výsledkom dlhodobej práce a starostlivého vývoja, vďaka ktorým sme vytvorili produkt, ktorý prináša dokonalú synergii výhradne prírodných látok. DASED vás zavedie do sveta relaxácie, uvoľnenia a eufórie, a to všetko bez použitia syntetických látok alebo kanabinoidov.

DAZED: Esence čisté přírody

Cesta k prirodzenému uvoľneniu

Intenzita zážitku závisí od množstva použitého produktu DASED, čo umožňuje zákazníkovi individuálne určiť, kedy a koľko DASED je pre neho vhodné. Každý používateľ si tak môže ľahko prispôsobiť dávkovanie svojim aktuálnym potrebám a očakávaniam, či už hľadá hlboké uvoľnenie po náročnom dni, alebo len ľahkú úľavu počas oddychu.

Naša produktová rad DASED neobsahuje žiadne syntetické, polosyntetické ani prírodné kanabinoidy. Nemusíte sa obávať, či sú produkty DASED vo vašej krajine legálne, či môžete riadiť druhý deň po užití, alebo či produkty spadajú do kategórie Novel Foods. DASED je bezpečný a legálny spôsob, ako dosiahnuť pocit pohody a pokoja.

Čo je vlastne esencia DASED?

Ako je možné, že užívateľ pociťuje psychoaktívny efekt, keď esencia DASED neobsahuje žiadnu formu kanabinoidov, psychoaktívnych látok ani známych a neznámych drog? Odpoveď môžeme zhrnúť do dvoch slov: ÉTERICKÉ OLEJE.

DASED využíva dokonalú zmes starostlivo vybraných éterických olejov a príchutí bylín, kvetov a ovocia, ktoré dokážu stimulovať receptory CB1 a CB2 v ľudskom tele. Tieto receptory sú zodpovedné za rôzne psychické a fyzické reakcie a ich stimulácia môže priniesť pocit uvoľnenia a pohody. Presne to sme si stanovili ako cieľ počas stoviek hodín testovania a experimentovania. Našim cieľom bolo vytvoriť dokonalý produkt založený výlučne na prírodných látkach, nie však na kanabinoidoch alebo psycho-modulačných látkach, ktoré zvyčajne podliehajú štátnej regulácii. A podarilo sa nám. Esencia DASED je iba a len čistá sila prírody.

DAZED: Esence čisté přírody
DAZED: Esence čisté přírody

Pripojte sa k nám na ceste za čistou prírodou

Postupne s vami budeme zdieľať podrobnejšie informácie. Sledujte nás na našich sociálnych sieťach, na blogu na našej webovej stránke alebo sa prihláste k odberu našich NEWS e-mailom, aby ste sa dozvedeli viac o tejto čistej esencii prírody, DASED. Naša cesta za dokonalou prírodnou esenciou je stále len na začiatku a radi vás na tejto ceste provedieme. S každým novým príspevkom a článkom sa dozviete viac o zložení, účinkoch a správnom používaní našich produktov.

DASED nie je len produkt, je to životný štýl. Ponúkame vám možnosť priblížiť sa k prírode a využiť jej silu na zlepšenie kvality vášho života. Naše éterické oleje sú starostlivo vyberané a kombinované tak, aby vytvorili harmonický celok, ktorý vám poskytne nezabudnuteľné zážitky plné relaxácie a uvoľnenia.

Už len kvapka DASED esencie vám prinesie čistú prírodu. Stačí vyskúšať a sami pocítite rozdiel, ktorý prináša čistota a sila prírodných látok. Pripojte sa k nám a objavte novú úroveň relaxácie a pohody s DASED.

DAZED: Esence čisté přírody

Sledujte naše sociálne siete a blog, aby ste boli vždy informovaní o novinkách a zaujímavostiach zo sveta DASED. Prihláste sa k odberu nášho NEWS emailu a buďte medzi prvými, kto sa dozvie o špeciálnych ponukách, akciách a nových produktov. DASED je tu pre vás, aby vám priniesol to najlepšie z prírody. 

Len jedna kvapka DASED esencie vám prináša čistú prírodu.